ACONSEGUEIX SIGNATURES ELECTRÒNIQUES GRATIS!

Prova Doceo BioSign a qualsevol de les seves modalitats F2F, Mobile o Delivery

ACONSEGUEIX SIGNATURES ELECTRÒNIQUES GRATIS!

Prova Doceo BioSign a qualsevol de les seves modalitats F2F, Mobile o Delivery
DoceoBioSignStilWeb_3Modes_ES_2023

Signeu biomètricament els vostres documents digitals de la mateixa manera que en paper

Amb doceo BioSign F2F ferm digitalment tal com ho faria amb paper i amb totes les garanties legals

FLEXIBILITAT I ADAPTABILITAT

Signatura de documents a qualsevol lloc amb un mòbil o una tablet

EFICÀCIA

Increment de la qualitat dels processos de signatura, incloent-hi la traçabilitat

LEGALITAT

Compliment d'eIDAS (Article 26 del Reglament Europeu 910/2014)

FIABILITAT I SEGURETAT

Transaccions segures i ràpides, amb sòlid respatller legal en desacords

INTEGRACIÓ

API per a la integració amb sistemes externs

DOCEO BIOSIGN F2F O SIGNATURA BIOMÈTRICA

APP per signar digitalment documents PDF amb una signatura biomètrica de manera presencial: Contractes laborals o comercials, autoritzacions, acords legals o notarials o informes de serveis professionals o consultoria

Signatura de qualsevol document de manera presencial i a temps real, estalvi de temps i compliment amb la legislació.
 • Creació de sol·licitud de signatura i enviament dels documents pendents de signar al dispositiu habilitat.
 • Sol·licitud de signatura d’un sol o de diversos documents a la mateixa petició.
 • Permet veure en totalitat el document abans de signar-lo.
 • Es capturen les dades de la signatura i es vinculen unívocament al document.
 • Notificacions per correu en cas d’acceptació o rebuig de la signatura.
 • Possibilitat de recepció del document signat pel signant al correu electrònic indicat pel/la.
 • Disponibilitat d’un document d’evidències per a l’autenticació.
 • Aplicació compatible amb Android.
 • Fàcil integració amb qualsevol solució de gestió documental com Doceo Store o ERP.

MODES D'ENVIAMENT

Quan volem afegir més d’una signatura al mateix document, també oferim una opció de fer-ho de diferents maneres:
ModoONE_v1

ONE – permet que independentment del nombre de signants sigui suficient per validar un document amb la signatura d’un nombre determinat de clients. Quan hagin signat els necessaris, la resta de signants deixaran de tenir el document com a pendent de signar, l’estat de la seva signatura passarà a unnecessary – innecessari.

ModoONE_v2

PARAL·LEL – permet que se signi el mateix document per més d’una persona alhora, però a diferència d’one, aquest no vàlida el resultat fins que no hagin signat tots els clients.

ModoONE_v3

SÈRIE – actua com una cua, no permet la signatura dels clients fins que no ha signat el que es trobava a la posició anterior en l’ordre de signatura que es defineix en fer la sol·licitud. El document no es validarà fins que no hagin acceptat tothom o si algú rebutja.

Doceo BioSign F2F compleix la normativa europea eIDAS i RGPD

Us garantim la tranquil·litat de poder disposar al moment de les vostres evidències en el cas de requeriment legal

SECTORS

La signatura biomètrica o signatura electrònica de documents electrònics presencial és especialment

Administracions públiques

Les institucions governamentals poden requerir la signatura biomètrica presencial per autenticar documents oficials, formularis i tràmits administratius, millorant la seguretat i leficiència dels processos.

Salut i sector mèdic

En l’àmbit de la salut, la signatura biomètrica amb un llapis òptic es pot utilitzar per autenticar consentiments mèdics, receptes electròniques i altres documents mèdics, assegurant la integritat i l’autenticitat de la informació.

Sector legal

Els despatxos d’advocats, notaries i altres professionals del sector legal poden fer servir la signatura biomètrica amb un llapis òptic per signar contractes, acords legals i altres documents legals de manera segura i autenticada.

Banca i serveis financers

Els bancs i altres institucions financeres poden utilitzar la signatura biomètrica amb un llapis òptic per autenticar transaccions, obrir comptes, signar contractes i altres documents financers.

Assegurances

Les empreses d’assegurances poden utilitzar la signatura biomètrica amb un llapis òptic per autenticar pòlisses, reclamacions i altres documents relacionats amb la indústria d’assegurances.

CASOS D'ÚS

Cas 1: SIGNATURA D'UN DOCUMENT EN EL DISPOSITIU D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ

Cas 2: LA SIGNATURA ELECTÒNICA SOBRE TABLET PER A SITUACIONS PRESENCIALS

Cas 3: SIGNATURA DIGITAL O BIOMÈTRICA DELS DOCUMENTS DE RRHH DES D'UN DISPOSITIU MÒBIL O TAULETA DE L'EMPRESA

En què consisteix la signatura electrònica (rúbrica)?

 • La signatura electrònica es basa en tecnologia criptogràfica per verificar l’autenticitat i la integritat d’un document o transacció.
 • Podeu incloure diferents mètodes, com ara contrasenyes, codis o certificats digitals, per validar la identitat del signant.
 • No està vinculada directament a característiques físiques del signant.
 • És àmpliament utilitzada i reconeguda legalment a molts països com una forma vàlida d’autenticació en documents digitals.
La signatura electrònica es basa en tecnologia criptogràfica i mètodes d’autenticació digital, mentre que la signatura biomètrica utilitza característiques físiques o de comportament únic del signant (emmagatzema dades com la pressió, la inclinació i la velocitat de la signatura feta a mà per una persona) .

En què consisteix la signatura biomètrica?

 • La firma biométrica utiliza características físicas y de comportamiento únicas de una persona, como la firma manuscrita, huella digital, voz, retina o reconocimiento facial.
 • Se capturan y digitalizan estos rasgos biométricos para generar una representación digital que se utiliza para autenticar la identidad del firmante.
 • Proporciona una capa adicional de seguridad, ya que se basa en características únicas y difíciles de duplicar.
 • La firma biométrica puede recrear en el medio digital la firma manual, lo que permite una mayor sensación de familiaridad y autenticidad.

TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE LA SIGNATURA BIOMÈTRICA

Quines dades captura la signatura biomètrica?

La signatura biomètrica pot capturar una varietat de dades, depenent del mètode i la tecnologia utilitzada. Algunes de les dades comunes que poden ser capturades en una signatura biomètrica inclouen:
 • Velocitat i acceleració: Es registra la velocitat i acceleració dels traços realitzats durant la signatura.
 • Pressió: Es mesura la pressió exercida sobre la superfície en fer la signatura.
 • Temps: Es registra el temps que porta fer la signatura, incloent-hi la durada de cada traç i pausa.
 • Direcció i angle: Es captura la direcció i l’angle dels traços realitzats durant la signatura.
 • Forma i mida: Es registren característiques de la forma i la mida de la signatura, com la longitud i alçada dels traços.

Quins requisits ha de complir la signatura biomètrica?

La validesa d’una signatura biomètrica es basa a complir els requisits establerts a l’article 26 del Reglament Europeu 910/2014 (eIDAS). Aquests requisits són:

 • Vinculació única al signant per associar-la irrefutablement a la seva identitat.
 • Permetre la identificació del signant.
 • Crear-se utilitzant dades de signatura electrònica d’alt nivell de confiança o sota el seu control exclusiu.
 • Estar vinculada a les dades signades, detectant qualsevol modificació posterior.

La signatura biomètrica que compleixi aquests requisits també ha de complir la normativa de protecció de dades, com ara el Reglament Europeu de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018. Això confereix validesa jurídica a la signatura biomètrica.

Quins avantatges aporta la signatura biomètrica?

La firma biomètrica proporciona una sèrie d’avantatges destacats. En primer lloc, garanteix una major seguretat gràcies a l’ús de característiques úniques de cada individu, dificultant-ne la falsificació. A més, ofereix una alta precisió i confiabilitat en evitar errors humans. L’experiència de l’usuari es millora en utilitzar característiques físiques o de comportament coneguts. La firma biomètrica també contribueix a la reducció de l’ús de paper en ser realitzada de forma digital, estalviant temps i recursos. Així mateix, compleix els requisits legals i normatius en proporcionar una sòlida evidència d’autenticitat i traçabilitat en les transaccions. En resum, la firma biomètrica ofereix seguretat millorada, precisió, eficiència, estalvi de temps, experiència positiva a l’usuari i compliment normatiu, alhora que impulsa la transició cap a un entorn sense paper.

Quina validesa jurídica té la signatura biomètrica?

La validesa jurídica de la signatura biomètrica està regulada pel Reglament (UE) Núm. 910/2014, conegut com a Reglament eIDAS. Aquest reglament estableix un marc legal per a la identificació electrònica i els serveis de confiança en transaccions electròniques a la Unió Europea.

Segons l’eIDAS, la firma biomètrica pot tenir plena validesa jurídica sempre que compleixi els requisits d’autenticitat, integritat i no repudi establerts a la normativa. La signatura biomètrica ha de permetre la identificació única del signant i estar vinculada de manera irrefutable a la seva identitat.

A més, la signatura biomètrica ha de complir la normativa de protecció de dades personals, especialment el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). Això implica que el tractament de les dades biomètriques utilitzades a la signatura ha de complir amb els principis i obligacions establerts en aquestes normatives.

Quines marques de mòbil permeten llapis òptic i signatura biomètrica?

Diverses marques de telèfons mòbils permeten l’ús de llapis òptics i ofereixen funcions de signatura biomètrica. Algunes marques conegudes inclouen Samsung, amb la seva línia Galaxy Note i la sèrie Galaxy S21 que admeten el S Pen i la signatura biomètrica; Apple, amb Apple Pencil i l’opció de signatura biomètrica utilitzant el sistema Touch ID o Face ID en models seleccionats d’iPhone; i Huawei, amb dispositius com la sèrie Mate i la sèrie P que admeten el Huawei M-Pen i la signatura biomètrica utilitzant el sensor d’empremtes dactilars o el reconeixement facial. 

És important verificar les especificacions i compatibilitat de cada model de telèfon mòbil per determinar si admeten llapis òptics i funcions de signatura biomètrica.

Quines marques de tablet permeten llapis òptic i signatura biomètrica?

Hi ha diverses marques de tablets que ofereixen suport per a llapis òptics i funcions de signatura biomètrica. Algunes daquestes marques inclouen Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Microsoft Surface Pro i Huawei MatePad.

Els iPads d’Apple són compatibles amb l’Apple Pencil i permeten la signatura biomètrica mitjançant Touch ID o Face ID en models seleccionats. Les tauletes de la sèrie Galaxy Tab de Samsung admeten el S Pen i ofereixen opcions de signatura biomètrica utilitzant el sensor d’empremtes dactilars o el reconeixement facial. Les tablets Surface Pro de Microsoft són compatibles amb el Surface Pen i permeten l’autenticació biomètrica a través de Windows Hello, que inclou reconeixement facial i empremta dactilar.

Per la seva banda, les tauletes de la sèrie MatePad de Huawei són compatibles amb el Huawei M-Pen i ofereixen opcions d’autenticació biomètrica utilitzant el sensor d’empremtes dactilars o el reconeixement facial.

Descobriu tot el que podem fer per la seva empresa

Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

DIFERENTS NECESSITATS, DIFERENTS FIRMES

Doceo BioSign ofrece diversas opciones para adaptarse mejor a sus necesidades específicas

Doceo BioSign Delivery

Signatura de documents de lliurament a temps real, estalvi de temps i diners. Amb informe d'incidències incloent fotos, comentaris, geolocalització, etc.

Doceo BioSign Mobile

La signatura de doble factor pot ser beneficiosa per a qualsevol persona o entitat que vulgui enfortir la seguretat i protecció dels documents.

Doceo BioSign Forms

Signatura i gestió en temps real de formularis dinàmics basats en processos.

Voleu rebre les nostres novetats? Inscriviu-vos a la nostra newsletter

En cap cas enviarem més d’1 correu al mes. Actualment, el butlletí està a l’espera de comptar amb la versió en català.

* Requerit
Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics.

Amb doceo BioSign millor, més àgil i fàcil, que si ho fessis en paper

Confien en les nostres solucions administracions públiques, pimes i grans empreses nacionals i internacionals.

Disposa de poc de temps?

Li ho expliquem tot (o gairebé tot) en 15 minuts.

Si ha arribat fins aquí, potser és el moment de contactar amb nosaltres 🙂

  Aconsegueix fins a 10 signatures electròniques gratuïtes!
  Prova gratis Doceo BioSign

  Pots provar Doceo BioSign per a qualsevol de les seves varietats de signatura. Més informació

  BioSign F2F | BioSign Mobile | BioSign Delivery | BioSign Forms


   Powered by
   Aconsegueix una presentació i prova gratuïta!
   Seleccioneu una de les nostres solucions de gestió documental i signatura electrònica i sol·liciteu una demostració gratuïta amb una prova de fins a 30 dies*.    *La prova gratuïta de 30 dies actualment està disponible per a Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store i Virtual Office, POD (albarans de lliurament), REG (Registre d’entrada i sortida). Per a eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realitzem una demostració amb els vostres documents per a resultats 100% reals i ajustats a la vostra empresa. Confidencialitat garantida. La seva prova gratuïta es pot demorar segons la quantitat de demandes existents. No us preocupeu, us inclourem en una llista d’espera i ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

    Powered by
    RESERVA LA TEVA DATA


     Powered by
     Obrir conversa
     1
     Necessita ajuda?
     Chat DoceoSoftware
     Hola, en què et puc ajudar?