doceo iPDF

DIGITALITZACIÓ I EXTRACCIÓ DE DADES DE CODIS DE BARRES
Doceo iPDF és la solució per a la compressió massiva de PDFs, amb millora d’imatge i signatura digital

Parlem?

  AVANTATGES
  • Documents signats automàticament.
  • Document PDF final optimitzat, ocupant el mínim espai i conservant la màxima qualitat, facilitant així l’enviament del mateix per mitjans electrònics.
  • Fàcil integració amb els sistemes externs.
  • Importació directa de documents en PDF provinents d’un multifuncional, correu electrònic, carpeta d’origen, fax, impressora virtual, sistema informàtic que generi PDFs (ERP, CRM, BPM, etc.).

  Confien en les nostres solucions administracions públiques, pimes i grans empreses nacionals i internacionals.

  Disposa de poc de temps?

  Li ho expliquem tot (o gairebé tot) en 15 minuts.

  Descobriu tot el que podem fer per la vostra empresa

  Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

  PROGRAMI UNA DEMO

  Si heu arribat fins aquí, potser és el moment de contactar amb nosaltres 🙂

   FONDOS EUROPEOS DE DESARROLLO REGIONAL

   UNA MANERA DE FER EUROPA

   DoceoSoftware, S.L. participa en el Programa d’Iniciació a l’Exportació ICEX-Next, i compta amb el suport d’ICEX i amb el cofinançament de Fons europeus FEDER. La finalitat d‟aquest suport és contribuir al desenvolupament internacional de l‟empresa i del seu entorn.

   Aconsegueix una presentació i prova gratuïta!
   Seleccioneu una de les nostres solucions de gestió documental i signatura electrònica i sol·liciteu una demostració gratuïta amb una prova de fins a 30 dies*.    *La prova gratuïta de 30 dies actualment està disponible per a Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store i Virtual Office, POD (albarans de lliurament), REG (Registre d’entrada i sortida). Per a eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realitzem una demostració amb els vostres documents per a resultats 100% reals i ajustats a la vostra empresa. Confidencialitat garantida. La seva prova gratuïta es pot demorar segons la quantitat de demandes existents. No us preocupeu, us inclourem en una llista d’espera i ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

    Powered by
    Obrir conversa
    1
    Necessita ajuda?
    Chat DoceoSoftware
    Hola, en què et puc ajudar?