ACONSEGUEIX SIGNATURES ELECTRÒNIQUES GRATIS!

Prova Doceo BioSign a qualsevol de les seves modalitats F2F, Mobile o Delivery

ACONSEGUEIX SIGNATURES ELECTRÒNIQUES GRATIS!

Prova Doceo BioSign a qualsevol de les seves modalitats F2F, Mobile o Delivery
DoceoBioSignStilWeb_Deliveru_ES

Firmeu els vostres documents digitals amb doble autenticació a distància, sense signatura, i amb total validesa legal

Amb Doceo BioSign Delivery, signeu els documents dels seus lliuraments en temps real, estalviant temps i diners. Obtingueu localització al mapa i reportis detallats d’incidències amb fotos i text.

FLEXIBILITAT I ADAPTABILITAT

Signatura de documents a qualsevol lloc amb un mòbil o una tablet

EFICÀCIA

Increment de la qualitat dels processos de signatura, incloent-hi la traçabilitat

LEGALITAT

Compliment d'eIDAS (Article 26 del Reglament Europeu 910/2014)

FIABILITAT I SEGURETAT

Transaccions segures i ràpides, amb sòlid respatller legal en desacords

INTEGRACIÓ

API per a la integració amb sistemes externs

DOCEO BIOSIGN DELIVERY O SIGNATURA DE COMANDES

Programa de signatura electrònica de comandes per a PIMES i autònoms des de la web i l'aplicació mòbil Android i iOS. Amb plena validesa legal. Sol·licita la teva prova gratuïta!

Signatura de documents de lliurament a temps real, estalvi de temps i diners. Amb informe d’incidències incloent fotos, comentaris, geolocalització, etc.
 • Creació de sol·licitud de signatura de documents de lliurament i enviament dels documents pendents de signar la persona repartidora.
 • Permet definir el nombre de signants, el mode i el protocol en què han de signar.
 • Permet veure en totalitat el document abans de signar-lo.
 • Es capturen les dades de la signatura i es vinculen unívocament al document.
 • Possibilitat de captura d’imatges, lectura de codis de barra o QR, geolocalització i introducció dels comentaris en cas d’incidències.
 • Opció de recepció del document signat pel signant al correu electrònic indicat.
 • Notificacions per correu en cas d’acceptació o rebuig de la signatura.
 • Disponibilitat d’un document d’evidències per a l’autenticació.
 • Aplicació compatible amb Android.
 • Fàcil integració amb qualsevol altra solució.
 • Possibilitat d’enviament a l’oficina de les dades del lliurament en temps real, cosa que permetrà a l’empresa prendre mesures addicionals si cal.
 • Indicació de distància fins al punt de lliurament per al repartidor.
 • Tota la documentació en format digital signada, sense paper.

MODES D'ENVIAMENT

Quan volem afegir més d’una signatura al mateix document, també oferim una opció de fer-ho de diferents maneres:
ModoONE_v1

ONE – permet que independentment del nombre de signants sigui suficient per validar un document amb la signatura d’un nombre determinat de clients. Quan hagin signat els necessaris, la resta de signants deixaran de tenir el document com a pendent de signar, l’estat de la seva signatura passarà a unnecessary – innecessari.

ModoONE_v2

PARAL·LEL – permet que se signi el mateix document per més d’una persona alhora, però a diferència d’one, aquest no vàlida el resultat fins que no hagin signat tots els clients.

ModoONE_v3

SÈRIE – actua com una cua, no permet la signatura dels clients fins que no ha signat el que es trobava a la posició anterior en l’ordre de signatura que es defineix en fer la sol·licitud. El document no es validarà fins que no hagin acceptat tothom o si algú rebutja.

Doceo BioSign Delivery compleix la normativa europea eIDAS i RGPD

Li garantim la tranquil·litat de poder disposar al moment de les vostres evidències en el cas de requeriment legal

SECTORS I SERVEIS DE DELIVERY

Els serveis de lliurament a domicili són essencials al sector de l’alimentació i la restauració. Restaurants, cafeteries, pizzeries, serveis de menjar ràpid i botigues de queviures ofereixen delivery per portar aliments i productes frescos directament als clients.

Alimentació

Els serveis de lliurament a domicili són essencials al sector de l’alimentació i la restauració. Restaurants, cafeteries, pizzeries, serveis de menjar ràpid i botigues de queviures ofereixen delivery per portar aliments i productes frescos directament als clients.

Comerç electrònic majorista i petites botigues on-line

Les empreses de comerç electrònic i detallistes utilitzen serveis de delivery per lliurar productes comprats en línia, com electrònica, moda, productes per a la llar, llibres i altres béns de consum.

Logística i transport

El sector logístic i de transport inclou empreses de missatgeria, serveis de transport de mercaderies i paqueteria, així com empreses de lliurament express. Aquestes companyies fan lliuraments a nivell local, nacional i fins i tot internacional.

Farmàcies i sanitat

Les farmàcies i les botigues de productes de salut i benestar ofereixen serveis de delivery per lliurar medicaments, productes de cura personal i articles per a la cura de la salut als clients que ho necessitin.

Floristeries i regals

Les floristeries i les botigues de regals ofereixen serveis de lliurament de flors, arranjaments florals i regals especials per a ocasions com aniversaris, aniversaris o esdeveniments importants.

En què consisteix la signatura electrònica (rúbrica)?

 • La signatura electrònica es basa en tecnologia criptogràfica per verificar l’autenticitat i la integritat d’un document o transacció.
 • Podeu incloure diferents mètodes, com ara contrasenyes, codis o certificats digitals, per validar la identitat del signant.
 • No està vinculada directament a característiques físiques del signant.
 • És àmpliament utilitzada i reconeguda legalment a molts països com una forma vàlida d’autenticació en documents digitals.
La signatura electrònica es basa en tecnologia criptogràfica i mètodes d’autenticació digital, mentre que la signatura biomètrica utilitza característiques físiques o de comportament únic del signant (emmagatzema dades com la pressió, la inclinació i la velocitat de la signatura feta a mà per una persona) .

En què consisteix la signatura biomètrica?

 • La firma biométrica utiliza características físicas y de comportamiento únicas de una persona, como la firma manuscrita, huella digital, voz, retina o reconocimiento facial.
 • Se capturan y digitalizan estos rasgos biométricos para generar una representación digital que se utiliza para autenticar la identidad del firmante.
 • Proporciona una capa adicional de seguridad, ya que se basa en características únicas y difíciles de duplicar.
 • La firma biométrica puede recrear en el medio digital la firma manual, lo que permite una mayor sensación de familiaridad y autenticidad.

TOT SOBRE LA SIGNATURA D'ALBARANS DIGITALS I ALTRES DOCUMENTS EN PROCESSOS DE LLIURAMENT

La signatura electrònica té validesa legal?

Sí, la signatura electrònica té validesa legal a Europa. El marc legal que regula la signatura electrònica a la Unió Europea és el Reglament eIDAS (Reglament d’identificació electrònica i serveis de confiança). L’eIDAS estableix normes i requisits per garantir la validesa i l’acceptació transfronterera de la signatura electrònica a tots els Estats membres de la UE. A més, l’eIDAS defineix diferents nivells de seguretat per a les firmes electròniques, des de simples fins a avançades i qualificades, cadascuna amb efectes jurídics diferents. Aquest reglament brinda un marc coherent i harmonitzat per a l’ús i el reconeixement de la signatura electrònica a tota la Unió Europea.

És legal i vàlida la signatura electrònica als albarans de lliurament digitals?

Sí, la signatura electrònica és legal i vàlida als albarans de lliurament digitals en moltes jurisdiccions. La validesa legal de la signatura electrònica està recolzada per regulacions i marcs legals, com el Reglament eIDAS a la Unió Europea, que reconeix i estableix requisits per a l’ús de la signatura electrònica en transaccions comercials.

Com es realitza el procés de signatura electrònica als lliuraments?

El procés de signatura electrònica als lliuraments pot variar depenent de la plataforma o sistema utilitzat. En general, implica els passos següents:

 • El remitent o el transportista genera l’albarà de lliurament en format digital, que inclou els detalls rellevants del lliurament.
 • El destinatari, ja sigui a través d’un dispositiu mòbil, una tauleta o un ordinador, rep l’albarà digital i el revisa per verificar-ne l’exactitud.
 • El destinatari proporciona el vostre consentiment per signar electrònicament l’albarà, generalment a través d’un mètode d’autenticació, com ara una contrasenya, un codi (Password) o un escaneig biomètric.
 • Un cop autenticat, el destinatari signa digitalment l’albarà utilitzant una signatura electrònica generada per la plataforma o sistema utilitzat. Aquesta signatura s’associa de manera segura al document digital.
 • La signatura electrònica es valida i es registra a la plataforma o sistema, garantint la integritat i autenticitat del document signat.
 • L’albarà signat electrònicament s’emmagatzema i s’envia a les parts involucrades, incloent-hi el remitent i el destinatari, com a prova del lliurament i acord contractual.

És important destacar que el procés específic pot variar segons la plataforma o el sistema utilitzat, així com els requisits legals i normatius aplicables.

Quins tipus de documents es poden signar electrònicament?

Una àmplia varietat de documents es poden signar electrònicament, incloent contractes, acords comercials, factures, ordres de compra, consentiments, formularis, informes, declaracions, entre d’altres. La signatura electrònica és aplicable a qualsevol document que requereixi la validació i el consentiment de les parts involucrades. La validesa legal de la signatura electrònica pot dependre de la jurisdicció i el nivell de seguretat utilitzat. És important assegurar-se de complir els requisits legals i normatius específics de cada país i sector. La signatura electrònica facilita l’agilitat, la seguretat i l’eficiència en la signatura i la gestió de documents en entorns digitals.

Com es gestionen i arxiven els albarans de lliurament digitals?

Els albarans de lliurament digitals es gestionen i arxiven electrònicament en plataformes específiques i s’emmagatzemen al núvol de manera segura. Els sistemes de gestió documental permeten organitzar, indexar i afegir metadades rellevants per facilitar la cerca i recuperació eficient dels albarans. S’apliquen mesures de compliment normatiu, com ara encriptació i control d’accés, per garantir la integritat i la confidencialitat dels documents.

Els albarans s’arxiven segons els requisits legals i sectorials aplicables, assegurant-ne la conservació durant el temps necessari. A més, es poden integrar amb altres sistemes empresarials per a una major automatització i flux de dades. En adoptar la gestió i arxivat electrònic d’albarans, les empreses aconsegueixen reduir l’ús de paper, millorar l’eficiència en la gestió documental i complir les regulacions vigents en matèria de retenció de registres.

És possible integrar la signatura electrònica amb altres sistemes o processos existents?

Sí, és possible integrar la signatura electrònica amb altres sistemes o processos existents a una organització. La integració de la signatura electrònica amb sistemes i processos existents ajuda a optimitzar l’eficiència, millorar la traçabilitat i assegurar la coherència dels fluxos de treball en una organització.

 • Integració amb sistemes de gestió documental: La signatura electrònica es pot integrar amb sistemes de gestió documental com Doceo Store per facilitar l’emmagatzematge, l’organització i l’accés als documents signats electrònicament. Consulti’ns per a més informació.
 • Integració amb sistemes de flux de treball: La signatura electrònica es pot incorporar als fluxos de treball existents d’una organització per automatitzar i agilitzar els processos de signatura de documents. Consulteu les possibilitats que us ofereix Doceo BioSign.
 • Integració amb sistemes de gestió de clients (CRM): La signatura electrònica es pot vincular amb sistemes de gestió de clients per agilitzar la signatura de contractes, acords o altres documents relacionats amb els clients. Doceo CRM us pot ajudar. Consulti’ns com.
 • Integració amb sistemes de gestió de recursos humans: La signatura electrònica es pot integrar amb sistemes de gestió de recursos humans per agilitzar la signatura de contractes laborals, formularis de permisos, entre altres documents relacionats amb el personal. Doceig RRHH us pot ajudar. Consulti’ns com.
 • Integració amb sistemes de facturació: La signatura electrònica es pot integrar amb sistemes de facturació existents per agilitzar el procés de signatura de factures i altres documents financers. Doceo FacCert o Doceo eFACT us pot ajudar. Descobriu-ne més.

Descobriu tot el que podem fer per la seva empresa

Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

DIFERENTS NECESSITATS, DIFERENTS FIRMES

Doceo BioSign ofereix diverses opcions per adaptar-se millor a les vostres necessitats específiques

Doceo BioSign F2F

Signatura de qualsevol document de manera presencial i a temps real, estalvi de temps i compliment amb la legislació.

Doceo BioSign Mobile

La signatura de doble factor pot ser beneficiosa per a qualsevol persona o entitat que vulgui enfortir la seguretat i protecció dels documents.

Doceo BioSign Forms

Firma y gestión en tiempo real de formularios dinámicos basados en procesos.

Voleu rebre les nostres novetats? Inscriviu-vos a la nostra newsletter

En cap cas enviarem més d’1 correu al mes. Actualment, el butlletí està a l’espera de comptar amb la versió en català.

* Requerit
Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics.

Amb doceo BioSign millor, més àgil i fàcil, que si ho fessis en paper

Confien en les nostres solucions administracions públiques, pimes i grans empreses nacionals i internacionals.

Disposa de poc de temps?

Li ho expliquem tot (o gairebé tot) en 15 minuts.

Si ha arribat fins aquí, potser és el moment de contactar amb nosaltres 🙂

  Aconsegueix fins a 10 signatures electròniques gratuïtes!
  Prova gratis Doceo BioSign

  Pots provar Doceo BioSign per a qualsevol de les seves varietats de signatura. Més informació

  BioSign F2F | BioSign Mobile | BioSign Delivery | BioSign Forms


   Powered by
   Aconsegueix una presentació i prova gratuïta!
   Seleccioneu una de les nostres solucions de gestió documental i signatura electrònica i sol·liciteu una demostració gratuïta amb una prova de fins a 30 dies*.    *La prova gratuïta de 30 dies actualment està disponible per a Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store i Virtual Office, POD (albarans de lliurament), REG (Registre d’entrada i sortida). Per a eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realitzem una demostració amb els vostres documents per a resultats 100% reals i ajustats a la vostra empresa. Confidencialitat garantida. La seva prova gratuïta es pot demorar segons la quantitat de demandes existents. No us preocupeu, us inclourem en una llista d’espera i ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

    Powered by
    RESERVA LA TEVA DATA


     Powered by
     Obrir conversa
     1
     Necessita ajuda?
     Chat DoceoSoftware
     Hola, en què et puc ajudar?