El govern d'Andorra

El sistema de digitalització per agilitzar els tràmits

La nostra relació amb el Govern Andorrà es remunta al 2014 quan es va implementar una primera versió de la nostra solució doceo eCompulsa adaptada a les seves necessitats al tràfic documental a registre d’entrada.

En aquesta primera versió, la necessitat era tramitar en el menor temps possible i amb el mateix personal treballador, possibles pics de tràmits en cas de campanyes governamentals.

“El Govern ha posat en marxa un nou sistema de recepció i digitalització de la documentació destinat a estalviar tràmits als ciutadans. L’Executiu va explicar ahir que es tracta d’un nou pas cap a l’e-administració, que es posa en marxa amb motiu de la campanya d’ajuts a l’habitatge. En aquest sentit, va assenyalar que el principi bàsic és que qualsevol document o informació que sigui reclamat per l’administració es pugui arxivar electrònicament i tingui valor mentre estigui vigent.”

Bibliografía: El Periòdic [online] Consultable aquí [Darrer accés 20 Maig 2021].

Hi ha hagut diverses versions de la nostra solució durant aquests anys. La darrera actualització incorpora:

  • El document, o conjunt de documents, s’arxiva i reanomena segons el codi detectat al codi de barres.
  • Incorporem la possibilitat de firmar els documents.
  • En algunes tipologies documentals es detecta de forma automàtica la firma i la fotografia. Aquests elements s’envien pel seu processament individual. Ex. Sol·licitud de carnets de moto.
  • Inici del procés de digitalització directament des del portal de gestió de tràmits.

Versió 2.0

Sol·licitud de carnet de moto: Lectura automàtica de textos i firma
Propietats d’escaneig específiques segons la tipologia del document

Versió 3.0

Els nostres projectes són vius i en constant transformació, per tal d’oferir sempre les darreres novetats tecnològiques que s’adaptin millor als nostres clients.

Recull de premsa

En marxa un nou sistema de digitalització per agilitzar els tràmits

El Govern ha posat en marxa un nou sistema de recepció i digitalització de la documentació destinat a estalviar tràmits als ciutadans. L'Executiu va explicar ahir que... Seguir llegint

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL

UNA MANERA DE FER EUROPA

DoceoSoftware, S.L. participa al Programa d’Iniciació a l’Exportació ICEX-Next, i compta amb el suport d’ICEX i amb el cofinançament de Fons europeus FEDER. La finalitat d’aquest suport és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i del seu entorn.

Obrir conversa
1
Necessita ajuda?
Chat DoceoSoftware
Hola, en què et puc ajudar?