Cas d´èxit I Sector d´alimentació especialista en plats frescos elaborats

Casa Mas

Optimització dels processos del comprovant de lliurament mitjançant l'automatització i la digitalització

Com un fabricant d’aliments va fer un pas endavant per accelerar l’adopció de tecnologia i va preparar les seves operacions per al futur amb una tecnologia innovadora.

Casa Mas és una empresa catalana ubicada a Sallent (Barcelona) amb més de 25 anys d’experiència en l’elaboració de plats preparats frescos i referents al mercat espanyol pels seus canelons.

Al llarg de tots aquests anys, han anat creixent i evolucionant per aportar als consumidors les seves receptes més tradicionals amb la qualitat i seguretat alimentària dels productes elaborats (avalat per la certificació IFS*) i amb una cartera actual de més de 50 receptes i més de 300 treballadors.

www.casamas.com

*International Food Standard
Foto de Casa Mas del perfil Instagram.com/platoscasamas

El lliurament de productes és una activitat vital a la indústria alimentària, és llavors crucial per als fabricants optimitzar els seus processos de comprovants de lliurament i fer-los tan efectius com sigui possible.

Com a especialista en la producció i distribució d’aliments, les operacions diàries de Casa Mas inclouen el lliurament de mercaderies als clients. Tot i això, Casa Mas tenia processos basats en paper que generaven nombroses ineficiències i que donaven lloc a un alentiment de les seves operacions, com la pèrdua d’albarans i la incapacitat de reaccionar ràpidament davant d’imprevistos.

Per tant, Casa Mas cercava una solució per millorar la fiabilitat i el processament dels comprovants de lliurament per als seus clients.

Casa Mas va triar la solució de comprovant de lliurament (POD) d’Objectif Lune per traslladar els seus processos del paper a digital. La solució impulsada per l’aplicació mòbil Capture OnTheGo® va atreure el fabricant d’aliments per la seva funcionalitat, que inclou:

 • Captura de dades i signatures digitals.
 • Seguiment i comunicacions en temps real.
 • Panel de control intuïtiu.
 • Aplicació per a dispositius mòbils que millora la mobilitat dels seus transportistes.
 • Integració amb l’ERP existent amb intercanvi de dades automatitzat.
“Ens agrada que la solució sigui senzilla i intuïtiva, i realment fàcil de fer servir per als nostres transportistes” Marc Molas – CIO a Casa Mas

Amb el suport del sistema ERP Sage 200, Casa Mas va dir adeu als costosos i ineficients processos en paper, als comprovants de lliurament perduts i va millorar la visibilitat de les seves operacions de lliurament.

Avui dia, la solució POD d’Objectif Lune permet a Casa Mas:

 • Supervisar el progrés dels lliuraments al camp i rebre alertes d’excepció en temps real.
 • Habilitar els equips de l’oficina abordar els problemes de servei de manera proactiva, aprofundint en la informació proporcionada des del camp.
 • Oferir als clients visibilitat i terminis de lliurament en temps real.
 • Automatitzar les actualitzacions enviades als clients, fins i tot proporcionant un portal de seguiment de lliuraments en línia.
 • Completar els lliuraments més ràpidament i capacitar els conductors que poden accedir als documents des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
 • Millorar el nivell de servei al client, oferint una major capacitat de resposta i transparència en tot el procés de lliurament.
 • Millora a la gestió documental a través de fluxos de treball automatitzats arxivant els documents directament a DocuWare.

Conoce POD, Albaranes digitales

 • No tingui més documents desordenats, arrugats o mal impresos.
 • Millor gestió d’incidències. Contacteu en temps real amb la vostra empresa i solucioneu qualsevol incidència abans d’abandonar el punt de lliurament.
 • Afegiu una ubicació GPS i fins i tot feu una fotografia per generar un comprovant de lliurament sense contacte.
 • Captura de dades digitalment en un sol dispositiu: Signatures, Canvis en les quantitats, Hora/data, Geolocalització, Fotografies, Codis de barres, Notes…
 • El procés no requereix cap explicació extra. El document digital està dissenyat per semblar paper i simular el procés a mà.
 • Historial d’accions detallat. Feu seguiment de qui i en quin moment s’ha realitzat una modificació.

Els comprovants de lliurament estan perfectament ordenats, validats i signats mitjançant signatura biomètrica.

Descobriu tot el que podem fer per la vostra empresa

Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

REUNIÓ EXPRÈSContacti amb el nostre equip de vendes

Si vols que t'expliquem més, escriu-nos!

  Obrir conversa
  1
  Necessita ajuda?
  Chat DoceoSoftware
  Hola, en què et puc ajudar?