Cas d'èxit | Fabricant d'aliments

Casa Mas

Optimització dels processos del comprobante de entrega mediante l'automatització i la digitalització

Com un fabricant d’aliments va fer un pas endavant per accelerar l’adopció de tecnologia i preparar les seves operacions per al futur amb una tecnologia innovadora.

Casa Mas logo

A propòsit de Casa Mas

Casa Mas és una empresa catalana ubicada a Castellterçol (Barcelona) amb més de 25 anys d’experiència en l’elaboració de plats preparats frescos i referents al mercat espanyol pels seus canelons.

Al llarg de tots aquests anys, han anat creixent i evolucionant per aportar als consumidors les seves receptes més tradicionals amb la qualitat i seguretat alimentària dels productes elaborats (abalat per la certificació IFS*) i amb un portfoli actual de més de 50 receptes i més de 300 treballadors.

*International Food Standard
www.casamas.com

Els reptes

El lliurament de productes és una activitat vital a la indústria alimentària, és llavors crucial per als fabricants optimitzar els seus processos de comprovants de lliurament i fer-los tan efectius com sigui possible.

Com a especialista en la producció i distribució d’aliments, les operacions diàries de Casa Mas inclouen el lliurament de mercaderies als clients. Tot i això, Casa Mas tenia processos basats en paper que generaven nombroses ineficiències i que donaven lloc a un alentiment de les seves operacions, com la pèrdua d’albarans i la incapacitat de reaccionar ràpidament davant d’imprevistos. Per tant, Casa Mas buscava una solució per millorar la fiabilitat i el processament dels comprovants de lliurament per als clients.

La solució

Casa Mas va triar la solució de comprovant de lliurament (POD) d’Objectif Lune per traslladar els seus processos del paper a digital. La solució impulsada per l’aplicació mòbil Capture OnTheGo® va atraure el fabricant d’aliments per la seva funcionalitat, que inclou:

 • Captura de dades i signatures digitals.
 • Seguiment i comunicacions en temps real.
 • Panell de control intuïtiu.
 • Aplicació per a dispositius mòbils que millora la mobilitat dels transportistes.
 • Integració amb l’ERP existent amb intercanvi de dades automatitzat.
 Marc Molas – CIO a Casa Mas “Ens agrada que la solució sigui senzilla i intuïtiva, i realment fàcil dusar per els nostres transportistes”

Beneficis

Amb el suport del seu sistema ERP Sage 200, Casa Mas va dir adéu als costosos i ineficients processos en paper, als comprovants de lliurament perduts i va millorar la visibilitat de les operacions de lliurament.

Avui dia, la solució POD d’Objectif Lune permet a Casa Mas:

 • Supervisar el progrés dels lliuraments al camp i rebre alertes d’excepció en temps real.
 • Habilitar els equips de loficina abordar els problemes de servei de forma proactiva, aprofundint en la informació proporcionada des del camp.
 • Oferir als clients visibilitat i terminis de lliurament a temps real.
 • Automatitzar les actualitzacions enviades als clients, fins i tot proporcionant un portal de seguiment de lliuraments en línia.
 • Completar els lliuraments més ràpidament i capacitar els conductors que poden accedir als documents des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
 • Millorar el nivell de servei al client oferint més capacitat de resposta i transparència en tot el procés de lliurament.
 • Millora en la gestió documental mitjançant fluxos de treball automatitzats arxivant els documents directament a DocuWare.

Si vols que t'expliquem més, escriu-nos!