Comencem una nova aventura!

Doceo Software ha signat un acord com a distribuïdor principal a tota la península ibèrica amb Upland Objectif Lune, empresa internacional líder en solucions de composició, automatització de processos de gestió, sortides multicanal i captura de dades.

Unim forces per oferir, a tota la península, la millor gestió del cicle de vida dels documents tant al sector privat com al públic, amb solucions 100% adaptades a les seves necessitats.

BENVINGUT A DOCEO SOFTWARE!

Som especialistes en la gestió d’objectes digitals; classificació automàtica de documents, extracció d’informació, reducció de pes, millora de la qualitat, identificació de continguts, arxiu a llarg termini, signatura digital de documents mitjançant digitalització o importació.

Estudiem cada necessitat del nostre client, i valorem una solució de captura i digitalització per a qualsevol mena de dades per a un posterior tractament de gestió documental.

Diversos anys d’experiència en el sector de les noves tecnologies avalen el nostre procés d’anàlisi, definint exhaustivament els processos de treball necessaris, acompanyant al nostre client en la presa de decisions gràcies a un servei de consultoria molt satisfactori.

  • Apostem per l’R+D interna i col·laborem amb universitats. Productes implantats i amb referències a tots els sectors.
  • Som fabricants de l’APP núm. 1 de vendes dins dels MFP d’HP.
  • Disposem d’integració amb els equips d’Epson.
  • Som l’única empresa d’Europa que pot desenvolupar aplicacions Embedded dins dels MFP Sharp.
  • Duem a terme la primera aplicació d’eCompulsa integrada amb el CatCert.
2021
Integració solucions BlockChain

A dia d'avui seguim innovant per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i actualitzant tots els nostres productes.

2020
Integració d'algoritmes de Deep Learning

Integrem aquests algoritmes a algunes de les nostres solucions com per exemple, la firma biomètrica.

2017
Tecnologia de millora de imatge

Integració del mòdul de millora automàtica d'imatge amb l'objectiu de la millora de la qualitat.

2016
Tecnologia de reducció de pes

Integració de la primera versió del mòdul de reducció del pes dels documents.

2015
Tecnologia de millora de text

Integració de la primera versió del mòdul de millora automàtica d'imatge per facilitar la lectura del text.

2014
Integració amb iArxiu

L'any 2014 s'integra el mòdul de tramesa d'expedients a l'iArxiu.

2012
Projecte MIDPOINT

L'any 2012 s'inicia el projecte MIDPOINT sobre nous enfocaments de preservació digital a llarg termini, cofinançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat.

2011
Tecnologia d'identificació de documents segons morfologia

L'any 2011 s'integra en les solucions la identificació de documents a partir de la seva morfologia, permetent classificar els documents de forma automàtica.

2010
Implantació de doceo eCompulsa

L'any 2010 s'implanta doceo eCompulsa orientada a la digitalització de documentació d'arxiu i de registre d'entrada amb signatura digital i signatura de temps.

2009
Instal·lació de la primera versió de doceo facCert

L'any 2009 es va instal·lar la primera versió del doceo facCert, implementant digitalització i extracció de dades de factures de proveïdor per a la seva comptabilització automàtica. Aquest mateix any s'homologa el doceo eCompulsa per a la digitalització certificada de factures de proveïdors per l'Agència Tributària.

2008
Implementació dels primers projectes de digitalització massiva de documentació

El 2008 es va implantar els primers projectes de digitalització massiva de documentació amb lectura de codis de barres (multes, albarans, butlletins de rebuda de notificacions, comandes i factures) i indexació manual (documentació d'arxiu jurídic).

2007
Comencem amb el desenvolupament d'escaneig i de solucions R + D

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL

UNA MANERA DE FER EUROPA

DoceoSoftware, S.L. participa al Programa d’Iniciació a l’Exportació ICEX-Next, i compta amb el suport d’ICEX i amb el cofinançament de Fons europeus FEDER. La finalitat d’aquest suport és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i del seu entorn.