Cas d'èxit I Kit Digital al sector de l'alimentació

Supermercats Pijoan

Un exemple d'implantació de solucions digitals per a una cobertura completa de la documentació de l'empresa

El Kit Digital i la implementació de Doceo Store amb Doceo FacCert van marcar una fita important en el procés de digitalització de Supermercats Pijoan, portant l’empresa cap a l’excel·lència en maduresa digital en els processos interns.

Supermercats Pijoan és una empresa familiar destacada amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la venda d’aliments.

Situat a Calonge, Supermercat Pijoan compta amb dos establiments per atendre les necessitats dels seus clients. A més de la destacada selecció de productes frescos i d’alta qualitat, Supermercat Pijoan es distingeix per la seva planta de fabricació pròpia sota la marca Casa Bona.

El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció del client ha portat l’èxit i el reconeixement de la marca.

La nostra relació amb Supermercats Pijoan es remunta a un primer servei contractat de digitalització de factures de proveïdor, però la necessitat de tenir tots els documents interns va aparèixer a propòsit del Kit Digital encara que avui dia, s’ha ampliat la necessitat a solucions que satisfan necessitats específiques i que en queden fora.

Doceo Store, el gestor documental per a tota la documentació: gestió de factures de proveïdor, albarans de lliurament, factures de client, nòmines, tarifes i contractes. El desafiament més gran ha estat la capacitat de gestió automatitzada de tants documents de naturalesa diferent, amb característiques pròpies i ús completament diferent. Nòmines dels treballadors, factures de proveïdor, albarans… tot ordenat i amb circuits de validació.

Tant és així, que el repte s’ha ampliat a la necessitat de gestionar una cosa tan important per al funcionament perfecte d’una empresa amb molts treballadors, com la gestió de torns de treball.

La gestió automatitzada d’una àmplia varietat de documents amb característiques i usos diferents ha estat el repte principal. Aconseguir l’organització i l’automatització d’aquests documents a través de fluxos de treball ha estat clau en aquest procés.

La nostra relació amb Supermercats Pijoan es remunta a un primer servei contractat de digitalització de factures, amb Doceo FacCert. Amb el nou repte d’aconseguir la digitalització de tots els documents interns de l’empresa, es va incorporar Doceo Store, el gestor documental.

Les factures de proveïdor

Actualment, les factures de proveïdor es descarreguen automàticament des del seu correu electrònic, s’extreuen les dades tant de capçalera com a línies de detall, es validen i aquestes dades s’envien al seu propi programa de comptabilitat i alhora a Doceo Store.

Al gestor documental, les factures entren directament en un workflow per al seu procés de validació. En primera estada, les factures són repartides a diferents responsables, on es classifiquen com a correctes, pendents de reclamació o duplicades. Per a Pijoan és molt important que totes les factures siguin validades d’una manera o altra, així que totes les que són pendents de reclamació es gestionen d’una manera àgil i efectiva. Les factures validades són enviades a la seva ERP per comptabilitzar-les.

Albarans de lliurament, Factures de clients i altres documents

Els albarans de proveïdor i altres documents també són processats automàticament amb els fluxos de treball. Per exemple, les factures emeses tenen el flux de processos per al control d’estat (pagat i pendent). Hi ha un workflow per a les tarifes dels seus proveïdors. Tot classificat i sota control per a una optimització de recursos.

Les nòmines dels treballadors

En el cas de les nòmines dels seus treballadors, aquestes són enviades per la gestoria i, una vegada entrades automàticament al gestor documental, aquestes són separades i classificades per a cada treballador perquè aquest rebi el seu document amb total seguretat i privadesa. Sense errors humans en els enviaments i en només un clic.

Descobriu tot el que podem fer per la vostra empresa

Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

REUNIÓ EXPRÈSContacti amb el nostre equip de vendes

Si vols que t'expliquem més, escriu-nos!

    Obrir conversa
    1
    Necessita ajuda?
    Chat DoceoSoftware
    Hola, en què et puc ajudar?