Gràcies a doceoPOD sabràs en tot moment on s'han realitzat els teus repartiments

Setembre 23, 2022

Amb doceoPOD i la tecnologia OL Connect d’Objectif Lune, podeu consultar en qualsevol moment exactament on s’ha realitzat un lliurament i en cas d’error, modificar les dades i redirigir-la.

Una de les actualitzacions més esperades per a doceoPOD ha estat la incorporació de la geolocalització que ajuda que els teus repartiments sàpiguen en temps real.

Amb doceoPOD i la tecnologia OL Connect d’Objectif Lune, podeu consultar en qualsevol moment exactament on s’ha realitzat un lliurament.

Si hi ha un error habitual i fastidiós en els processos de lliurament de paquets o qualsevol material, és l’error a les adreces de lliurament. Aquests errors tan comuns i inoportuns fan perdre temps als teus transportistes, perdre diners a la teva empresa i fastiguegen als teus clients amb retards que fan que la teva empresa sembli un autèntic desastre.

Sabem en tot moment on has realitzat les distribucions amb els albarans de lliurament digitals, amb les dades de geolocalització i, en cas d’incidència, el transportista pot posar-se en contacte amb la teva empresa i solucionar en ruta ia temps rècord qualsevol dubte. Així, els teus clients simplement reben dins del terme esperat les comandes. La teva empresa s’estalvia temps, despeses de benzina o extres com tornar de comandes que no s’han pogut entregar aquell dia.

Els teus clients i els teus transportistes t’ho agrairan.

Tens dubtes? Posa't en contacte amb nosaltres

Enviar missatge

Els camps marcats amb * són obligatoris.

    Obrir conversa
    1
    Necessita ajuda?
    Chat DoceoSoftware
    Hola, en què et puc ajudar?