GestorDocumentalStilWeb_REGISTRE ENTRADA SORTIDA_CAT_2023
GestorDocumentalStilWeb_REGISTRE ENTRADA SORTIDA_CAT_2023_BLANC

REGISTRE D'ENTRADA I SORTIDA AUTOMÀTIC

Amb doceo Reg, In-N-Out Documents, qualsevol moviment documental sota control i sense possibilitat d’alteració

Registre d'entrada i sortida automàtic de tots els documents

Aplicació cloud
multiplataforma

Compliment
de la llei

Claus en mà,
molt fàcil d'usar

S'adapta a
qualsevol sector

El procés

 • Tots els documents que passin per les vostres mans disposaran del vostre codi d’entrada o de sortida generat automàticament, amb possibilitat de segellat de temps i metadades.
 • Per a cada registre, generarà un resguard de presentació de registre.
 • Podeu saber sempre l’origen o destinació de cada document.
 • Podrà realitzar cerques totals i parcials de registres o informació continguda en ells, cerques de documents per estat.
 • Podreu consultar el historial d’accions i saber en tot moment qui la va fer.
 • Generació de la còpia autèntica del document en paper a format digital amb màximes garanties.
 • Repositori de documents: Creació de nou document i pujada del document.
 • Formularis.
 • Fluxos de validació entre safates amb sistema arrossegar i deixar anar (drag & drop).
 • Permisos i rols d’usuari 100% configurables.
 • Generació de enllaços entre registres i/o documents.

Descobriu tot el que podem fer per la seva empresa

Som fabricants i totes les nostres solucions estan sempre a la darrera per oferir el millor sigui quin sigui el seu sector.

Transparència, ordre i legalitat garantida

Cas d'èxit

Ajuntament de Barcelona

Còpia autèntica per a la documentació del registre d'entrada integrada al sistema de finestra única.

Clica aquí

Sectors

Sector públic

La Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques a Espanya estableix l’obligació de comptar amb un sistema de registre d’entrada i eixida de documents. L’article 16 d’aquesta llei especifica que les administracions públiques han de tenir un registre per controlar la data, l’hora i els documents presentats.

A més, la llei requereix la interoperabilitat i la connexió dels registres electrònics mitjançant el Sistema d’Interconnexió de Registres (SIR), facilitant l’intercanvi de documents entre les administracions. Altres normatives, com el Reial decret 4/2010, també regulen la gestió documental a l’administració electrònica per garantir l’eficàcia, transparència i seguretat en la gestió de documents públics a Espanya.

Amb dotze Reg, In-N-Out Documents, compleixi la legalitat, realitzi millora d’imatge i assegureu-vos que enviarà els seus documents amb la menor mida possible.

ONG

A Espanya, la llei que estableix l’obligació per a les Organitzacions No Governamentals (ONG) de tenir un sistema de registre d’entrada i sortida de documents és la Llei 19/2013, del 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Aquesta llei, a l’article 17, estableix que les entitats del sector públic, entre les quals s’inclouen les ONG que reben finançament públic, han de comptar amb sistemes de registre i arxiu dels documents.

ASSOCIACIONS I FUNDACIONS

Tot i que la Llei Orgànica 1/2002 que regula les associacions i les funcions no especifica explícitament la necessitat d’un sistema de registre d’entrada i sortida de documents, és pràctica comuna i recomanable per a les associacions i fundacions implementar aquest sistema com a part d’una gestió documental eficient.

Amb doceo Reg, In-N-Out Documents, us permet controlar la recepció i sortida de documents, facilita la seva localització i seguiment, i contribueix a la transparència i rendició de comptes d’aquestes organitzacions.

Entitats públiques empresarials

A Espanya, la llei que estableix l’obligació de les entitats públiques empresarials de tenir un sistema de registre d’entrada i sortida de documents és la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques. Aquesta llei és aplicable a totes les administracions públiques, incloent-hi les entitats públiques empresarials.

A l’article 16, la Llei 39/2015 estableix que les administracions públiques han de comptar amb un registre per a la recepció i sortida de documents, a través del qual es portarà un control de la data i hora d’entrada i sortida, així com dels documents presentats. Aquesta obligació s’estén a les entitats públiques empresarials, que formen part de l’Administració pública i han de complir els principis i els procediments establerts a la llei.

Amb doceo Reg, In-N-Out Documents podrà garantir la traçabilitat, seguretat i control en la gestió documental de les entitats públiques empresarials, assegurant la correcta recepció, seguiment i resposta als documents que es reben i emeten a l’exercici de les seves funcions.

ORGANISMES AUTÒNOMS

Aquesta llei estableix les normes bàsiques per a l’organització i el funcionament dels organismes autònoms, incloent-hi l’obligació de tenir un sistema de registre d’entrada i sortida de documents.

A larticle 16 de la Llei 39/2015 s’estableix que els organismes autònoms han de disposar d’un registre per a la recepció i la sortida de documents, a través del qual es realitzarà el control de la data i l’hora d’entrada i sortida, així com del contingut dels documents presentats.

L’objectiu d’aquesta obligació és garantir la traçabilitat i el control en la gestió documental dels organismes autònoms, assegurant la correcta recepció, seguiment i resposta als documents que es reben i emeten en l’exercici de les seves funcions.

És important destacar que, a més de la Llei 39/2015, hi ha altres normatives específiques que poden complementar aquesta obligació i establir requisits addicionals en matèria de gestió documental per als organismes autònoms, depenent del seu àmbit d’actuació i sector al qual pertanyin.

Si has arribat fins aquí, potser és el moment de contactar amb nosaltres 🙂

  Aconsegueix una presentació i prova gratuïta!
  Seleccioneu una de les nostres solucions de gestió documental i signatura electrònica i sol·liciteu una demostració gratuïta amb una prova de fins a 30 dies*.   *La prova gratuïta de 30 dies actualment està disponible per a Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store i Virtual Office, POD (albarans de lliurament), REG (Registre d’entrada i sortida). Per a eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realitzem una demostració amb els vostres documents per a resultats 100% reals i ajustats a la vostra empresa. Confidencialitat garantida. La seva prova gratuïta es pot demorar segons la quantitat de demandes existents. No us preocupeu, us inclourem en una llista d’espera i ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

   Powered by
   RESERVA LA TEVA DATA


    Powered by
    Obrir conversa
    1
    Necessita ajuda?
    Chat DoceoSoftware
    Hola, en què et puc ajudar?