Buscamos empresas que quieran probar nuestro doceo store gratis

DoceoInTime_logo_ESP_2023

PROGRAMARI DE CONTROL HORARI PER A LA GRAN EMPRESA I PIMES DE TOTS ELS SECTORS

El millor sistema de control horari per a treballadors, sense targetes, ni biomètrica. Fàcil i accessible!

REGISTRA I GESTIONA EL CONTROL HORARI DELS TEUS EMPLEATS

APP MÒBIL | DISPOSITIU FIX | PC PERSONAL

S'adapta a qualsevol dispositiu i per al seu funcionament només cal internet. Perfectament adaptat al teletreball que qualsevol sector.

INTEGRACIÓ SENSE PROBLEMES

L´aplicació de control horari s´integra fàcilment amb els sistemes de gestió existents i les nostres solucions, facilitant una gestió unificada i optimitzada per al´empresa.

FITXATGE ADAPTABLE A TOTS ELS CONVENIS

El nostre sistema de fitxatge és escalable i compatible amb diversos convenis laborals, garantint una gestió eficient i sense complicacions.

Confien en les nostres solucions administracions públiques, pimes i grans empreses nacionals i internacionals.

Disposa de poc de temps?

Li ho expliquem tot (o gairebé tot) en 15 minuts.

Control Horari Sense Complicacions

Gestioneu el temps dels seus treballadors fàcilment amb la nostra aplicació mòbil, adaptable a qualsevol dispositiu i sense necessitat de targetes o biomètrica.

Integració senzilla amb altres sistemes

La nostra aplicació s’integra sense problemes amb els sistemes de gestió existents, optimitzant l’administració i garantint-ne una gestió unificada.

Adaptabilitat Total a tots els convenis laborals

Escalable i compatible amb diversos convenis, la nostra solució de fitxatge assegura una gestió eficient i sense complicacions a qualsevol sector.

Eficiència i Compliment Normatiu

Compliu amb la normativa vigent i milloreu l’eficiència laboral amb el nostre sistema de control horari, proporcionant dades precises per a la presa de decisions estratègiques.

Sense targetes magnètiques

Les targetes magnètiques són costoses, propenses a pèrdues i robatoris, consumeixen temps valuós del personal de RRHH.

Sense dades biomètriques

La normativa prohibeix el registre de dades biomètriques com a empremta digital o oculars per a aquestes finalitats.

Disposa de 3 versions

APP per a mòbil o tablet

Dispositiu per
a punt fix

Versió web per a escriptori de PC

doceo InTime és la solució perfecta per a la gestió de control horari que s'integra a totes les nostres solucions

Maximitza el teu potencial amb doceo Store: mantingues control total sobre la documentació empresarial, rols d’accés i fluxos de treball automàtics.

Registra i gestiona les hores de feina dels empleats.

 • Compliment de la normativa vigent Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball.
 • Facilita una gestió precisa del temps, optimitza la planificació laboral.
 • Fàcil d’usar per als empleats i amb la possibilitat d’adaptar-se a qualsevol empresa.
 • Millora l’eficiència, redueix errors i proporciona dades valuoses per a la presa de decisions estratègiques, promovent una major productivitat i transparència laboral.
imatge_mobil_controlHorari

Si heu arribat fins aquí, potser és el moment de contactar amb nosaltres 🙂

  ¡Consigue una presentación y prueba gratuita!
  Seleccione una de nuestras soluciones de gestión documental y firma electrónica y solicite una demostración gratuita con una prueba de hasta 30 días*.


   *La prueba gratuita de 30 días actualmente está disponible para Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store y Virtual Office, POD (albaranes de entrega), REG (Registro de entrada y salida). Para eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realizamos una demostración con sus documentos para resultados 100% reales y ajustados a su empresa. Confidencialidad garantizada. Su prueba gratuita puede demorarse según la cantidad de demandas existentes. No se preocupe, le incluiremos en una lista de espera y nos pondremos en contacto con usted muy pronto.

   Powered by
   Aconsegueix una presentació i prova gratuïta!
   Seleccioneu una de les nostres solucions de gestió documental i signatura electrònica i sol·liciteu una demostració gratuïta amb una prova de fins a 30 dies*.    *La prova gratuïta de 30 dies actualment està disponible per a Doceo BioSign F2F, BioSign Mobile, BioSign Delivery, BioSign Forms, Store i Virtual Office, POD (albarans de lliurament), REG (Registre d’entrada i sortida). Per a eCompulsa, FacCert, BCode, iPDF, Ademptio, eFACT realitzem una demostració amb els vostres documents per a resultats 100% reals i ajustats a la vostra empresa. Confidencialitat garantida. La seva prova gratuïta es pot demorar segons la quantitat de demandes existents. No us preocupeu, us inclourem en una llista d’espera i ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

    Powered by
    Obrir conversa
    1
    Necessita ajuda?
    Chat DoceoSoftware
    Hola, en què et puc ajudar?