Solucions per a tothom

doceo Store és el gestor documental apte per a qualsevol dispositiu. Amb una gestió avançada dels usuaris i equips de treball permet crear circuits de validació entre safates o automatitzar aquests procesos de treball.

La signatura biomètrica per doceo software s’adapta a les nostres solucions per oferir una signatura amb qualsevol dispositiu habilitat i amb validesa legal.

Solucions pensades per organismes públics

Des de Doceo Software t’oferim una gran varietat de solucions per agilitzar qualsevol dels processos de gestió de l’Administració Pública.

Som especialistes en la gestió d’objectes digitals sempre sota el més estricte respecte a la legislació vigent.

Còpia autèntica amb un sol clic, classificació automàtica de documents, extracció d’informació i gestió de metadades, reducció de pes alhora que millora de la qualitat…

Solucions pensades per l'empresa

Avui dia a cap empresa posa en dubte la necessitat de tenir una òptima informatització de la seva activitat.

Doceo Software, especialitzats en la gestió de la documentació, anem més enllà i t’oferim solucions per ajudar-te en la teva activitat administrativa, documental i de RRHH.

Totes les nostres solucions s’adapten a la teva activitat sigui quina sigui respectant la legislació vigent. No perdis temps amb cursos, a Doceo Software posem especial èmfasi en un disseny fàcil i àgil d’utilitzar.

Obrir conversa
1
Necessita ajuda?
Chat DoceoSoftware
Hola, en què et puc ajudar?