La digitalització amb "compulsa" és obligatòria per a tota Administració Pública

doceoSoftware i la seva solució de programari eCompulsa, s’uneixen a Epson per facilitar el treball en el sector públic

doceo eCompulsa...

  • Crea còpies autèntiques segons la Llei 39/2015 i la Norma Tècnica d’Interoperabilitat de Digitalització de Documents.
  • Realitza una conversió de el paper a format digital amb un 100% de validesa
  • Elimina correctament les pàgines en blanc.
  • Per reduir la mida fa servir un sistema d’interpretació intel·ligent de les imatges i si es detecta una imatge de dos colors que es veu correctament en blanc i negre, la modifica.
  • Així les administracions públiques poden prescindir completament dels documents originals.

L’entrada en vigor de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i les Normes tècniques d’interoperabilitat, reforcen la necessitat d’adaptar els processos de digitalització a la normativa legal.

Doceo eCompulsa soluciona els problemes generats per la majoria dels models de digitalització que tenen limitacions al no aportar millores de la imatge i del seu pes dificultant el compliment de la legislació vigent.

ACTIVI LA SEVA LLICÈNCIA

Primer pas: Registri

Faci clic al botó que té a continuació i ompli el formulari.

Segon pas: Descarregui i instal·li

Un cop enviat el formulari en unes hores rebrà un correu des d'on podrà descarregar el programa i un codi de llicència que li dóna gratuïtament accés a usar eCompulsa sense limitacions de volum, ni de funcionament, durant tres mesos.

Tercer pas: Escanegi i validi

* Quan acabi el període de tres mesos de llicència gratuïta, li enviarem informació per seguir usant doceo eCompulsa. Qualsevol dubte ens pot escriure a info@doceosoftware.com

FAQ

Tenen les Administracions problemes d'enviament?

Sí, totes les administracions tenen problemes en l’enviament de documents a causa del seu pes, incomplint o retardant els enviaments a no poder enviar un document que supera la mida màxima o que no són còpies autèntiques vàlides.


doceo eCompulsa ofereix un sistema automàtic de reducció de mida (s’adapta als requisits de la llei) sense que es perdi la qualitat de les imatges i la llegibilitat dels textos.

També ens integrem amb les eines gestores d’expedients més esteses.

Perden temps classificant i separant documents?

Sí, les administracions dediquen molt temps a preparar o classificar la documentació.


doceo eCompulsa funciona amb uns senzills separadors molt fàcils d’usar i 100% efectius. Redueix molt el temps de preparació de la documentació, especialment quan es tracta de processos d’escanejat massiu.

Un segell no es veu bé pot invalidar un document digitalitzat?

Sí, un dels punts conflictius en tot document són els segells. Moltes vegades apareixen poc definits que poden dificultar la seva lectura. Un document pot quedar invalidat a causa de la llegibilitat d’un segell o signatura.


doceo eCompulsa realça segells o signatures de baixa qualitat que no es veuen.

Alhora, si hi ha colors de fons que no aporten res o són soroll és capaç de netejar la pàgina d’aquest soroll obtenint com a resultat un document net que facilita la lectura de tots els elements de la pàgina.

En un document es veu bé el text, però no les firmes, imatges, segells o textos en altres colors?

Els documents que es presenten en una administració pública poden ser molt variats i barrejar contingut en color, segells poc definits, signatures, fotocòpies de fotocòpies que han perdut qualitat…


doceo eCompulsa incorpora un sistema fàcil que escaneja les dues cares de el document en color i amb intel·ligència artificial elimina pàgines en blanc, llegeix separadors, millora la qualitat, redueix la mida i crea la còpia autèntica en un únic procés.

Les pàgines que hi ha en color conjuntament amb altres on la conversió en blanc i negre manté la qualitat en la lectura.

ZONA PARTNER

Manual per partner

Pot accedir al manual de partner amb informació per tal que prepari les seves demostracions.

Material complementari per demostracions

Pot imprimir models de documents que li facilitem per les seves demostracions.

Resum per impressió

Accedeixi a un fullet (2 pàgines) amb tota la informació essencial. Està preparat per la seva impressió DIN A4 i a color.

Obrir conversa
1
Necessita ajuda?
Chat DoceoSoftware
Hola, en què et puc ajudar?