POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD doceosoftware.com , en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web: doceosoftware.com, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de doceosoftware.com

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de doceosoftware.com

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

doceosoftware.com adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de l' Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.

L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari a través de email a: info@doceosoftware.com

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a info@doceosoftware.com

Finalitat de l'tractament de les dades personals:

En doceosoftware.com , tractarem les teves dades personals demanades a través del Lloc web doceosoftware.com , amb les següents finalitats:

1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d'doceosoftware.com, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora de l' servei.

2. Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats a doceosoftware.com

3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de doceosoftware.com i de el sector.

Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment. Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis el seu supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

legitimació

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

1. La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de doceosoftware.com , els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant al teu disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a l' efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol • licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a doceosoftware.com , llevat obligació legal.


Doceo Software
Domicili fiscal a C/ Francesc Artau 14, àtic C
17005 Girona